Inschrijven

De inschrijving voor de derde editie opent in 2018.

ONLINE INSCHRIJVEN

Tarief inclusief ontbijt € 25,00

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 25,00 per persoon via iDEAL.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

T-SHIRT

Voor de tweede Eindhoven Urban Trail is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Het is niet meer mogelijk om het shirt te bestellen.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 10 kilometer
  • Je kunt genieten van een heerlijk ontbijt
  • Na de Eindhoven Urban Trail kun je jouw foto’s bekijken
  • Gratis tassenafgifte op eigen risico
  • Bevoorrading onderweg

 

Extra opties:

  • MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen tijdens de Eindhoven Urban Trail zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 9.30 en 10.50 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.