Praktische info

Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Datum

De datum van de eerste Eindhoven Urban Trail was zondag 11 december 2016. Zodra de datum voor de Eindhoven Urban Trail 2017 bekend is, wordt deze hier vermeld.

Foto’s

Onderweg worden persoonlijke foto’s gemaakt van alle deelnemers. Na afloop zijn de foto’s gratis online te bekijken op de website en onze Facebookpagina.

Inschrijven

Zodra de inschrijvingen voor 2017 opgengaan, wordt dit hier gemeld.

Leeftijd

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar.

Medaille

Alle finishers ontvangen een medaille ter herinnering aan de eerste Eindhoven Urban Trail.

Ontbijt

Direct na jouw finish kun je bij de ontbijtstand jouw gratis ontbijt ophalen die je samen met vrienden en vriendinnen kunt opeten.

Programma

Het programma van zondag 11 december 2016.

Tijd Activiteit Locatie
08.00 – 10.10 uur Ophalen startnummers Beursgebouw
09.30 uur Startwave 1 18 Septemberplein
09.50 uur Startwave 2 18 Septemberplein
10.10 uur Startwave 3 18 Septemberplein
10.00 uur Aanvang ontbijt Piazza
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt 18 Septemberplein / Piazza


Onder voorbehoud van wijzigingen.

Reverse run

De Nissan JUKE is altijd al een buitenbeentje geweest. De zaken anders doen, zit ‘m in z’n DNA. Daarom is er op elke Urban Trail een Nissan Juke Reverse Run-parcours, waarop jij jouw beste achteruitloopkunsten kan tonen. Deelnemen is de boodschap. Want wie weet loop jij wel weg met een nieuwe Nissan JUKE.

 

Loop eerst een stukje achteruit op het Nissan Juke Reverse Run-parcours en registreer je na de finish met je borstnummer aan de Nissan stand.

08nis16086_juke_reverserun_dig_parallax_1080x1920px_nl

 

Schrijf je hier online in

Shirt

Voor de eerste Eindhoven Urban Trail hebben we dit functionele hardloopshirt ontworpen. Dit shirt is helaas niet meer verkrijgbaar.

shirt-eindhoven-urban-trail-def

Startnummer

Startnummers worden niet thuisgestuurd, maar kun je op zondag 11 december 2016 ophalen op het wedstrijdsecretariaat in het Beursgebouw. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen per mail de indeling van de startwaves. De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie. Houd de mail bij de hand (uitgeprint of smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer. De startwave en starttijd staan ook geprint op het startnummer. Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen. Dit hoef je niet vooraf bij het wedstrijdsecretariaat te wijzigen. In een eerdere startwave starten is niet toegestaan.

Startwave

Starttijd

Startwave

09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3

Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in 3 startwaves starten met telkens een pauze.

Belangrijk informatie

  • De deelnemers worden over de startwaves verdeeld op basis van hun startnummer;
  • De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie;
  • Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen;
  • Je wordt enkel in een startwave geplaatst als je ingeschreven en betaald hebt.

Tassenafgifte

Er is gratis tassenafgifte op eigen risico (open van 08.00 tot 13.00 uur) voor deelnemers in het Beursgebouw. Bij het inleveren van je tas krijg je een sticker op jouw startnummer. Hiermee kun je daarna jouw tas weer ophalen. Zorg dat je tijdig jouw tas weer ophaalt.

Tijdregistratie

Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie met wedstrijduitslag. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de ervaring van het stedelijke parcours. Geniet dus vooral van het unieke parcours met de bijzondere locaties die je passeert.

Toiletten

In het start- en finishgebied zijn toiletten aanwezig.

Verzorgingspost

Er staat een verzorgingspost op ongeveer 5 km. Hier wordt water aangeboden.

Wat is een Urban Trail?

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt langs – en zelfs door – verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Eindhoven niet anders, met 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de Eindhovense binnenstad.

Wedstrijdsecretariaat

Voor vragen over jouw inschrijving kun je contact opnemen via info@eindhovenurbantrail.nl.

 

Openingstijden wedstrijdsecretariaat tijdens het evenement:

Zondag 11 december 2016: 08.00 – 13.00 uur

De start van de Eindhoven Urban Trail ligt in het hart van Eindhoven, op het 18-Septemberplein. Het parcours van 10 km, waarvan de locaties de stap voor stap bekend zijn gemaakt, is verrassend en veelzijdig en laat deelnemers de binnenstad van Eindhoven ontdekken.

Bekijk hieronder het volledige parcours. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave in PDF.

routekaartje_urban_trail

Start en finish: 18-Septemberplein

Met de fiets?

De beste manier om de stad te bereiken is op de fiets. Voor fietsers is het terrein uitstekend te bereiken.

Met het openbaar vervoer?

Mensen zonder fiets raden wij zoveel mogelijk aan om met het openbaar vervoer te komen. Centraal Station Eindhoven is op loopafstand van de evenementlocatie. Voor meer informatie kun je terecht op 9292.nl en hermes.nl.

Met de auto?

Kom je met de auto, dan is parkeren mogelijk in de buurt van de start- en finishlocatie. Dit is echter wel tegen betaling. Parkeergarage Mathildelaan is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Klik hier voor een overzicht van alle parkeergarages in Eindhoven.