Event info

KLM URBAN TRAIL EINDHOVEN

De KLM Urban Trail Eindhoven is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

 

Deze informatie betreft editie 2021 en wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie voor handen is.

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
09:30 uur Starttijd 1 
09:50 uur Starttijd 2 
10:10 uur Starttijd 3
10:30 uur Starttijd 4
12:50 uur +/- Finish laatste loper 
13:45 uur Einde evenement

Onder voorbehoud van wijzigingen

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden bij het auditorium van TU Eindhoven. Hier kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • NS Station Eindhoven ligt op +/- 15 minuten wandelen van de TU Eindhoven. (Loop via het Limbopad en sla linksaf naar het Kennedyplein)
  • Kom je met de bus, neem dan de halte ‘Hermes-rinse of MMC Eindhoven’. Vanaf hier is het ongeveer 700 m lopen naar de TU Eindhoven. Als je met de fiets komt, kun je deze gratis stallen in de rekken rondom het evenemententerrein.
  • Kom je met de auto, dan is parkeren mogelijk op het campusterrein van de  TU Eindhoven. Let op: op dit terrein is het betaald parkeren.

STARTLOCATIE