Event info

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen. 

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
09:30 uur Startwave 1 
09:50 uur Startwave 2 
10:10 uur Startwave 3
10:30 uur Startwave 4
10:50 uur Startwave 5
10:00 uur Aanvang ontbijt
12:50 uur +/- Finish laatste loper 
13:45 uur Einde evenement

Onder voorbehoud van wijzigingen

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden op het Lichtplein. Hier kun je vanaf 08.00 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • NS Station Eindhoven ligt op +/- 5 minuten wandelen van het Lichtplein (steek het 18 Septemberplein over en sla linksaf de Emmasingel in)
  • Kom je met de bus, neem dan de halte ‘Witte Dame’ of ‘Piazza’. Vanaf hier is het ongeveer 250 meter lopen naar Bibliotheek Eindhoven. Als je met de fiets komt, kun je deze gratis stallen in de fietsenkleder onder het 18 Septemberplein.
  • Kom je met de auto, dan is parkeren mogelijk in de parkeergarage Mathildelaan, parkeergarage De Witte Dame en parkeergarage De Lichttoren. Deze parkeergarages liggen allemaal binnen 350m van de start en finish aan het Lichtplein. Let op: gebruik van de parkeergarages is tegen het geldende tarief.

STARTLOCATIE

Inschrijving geopend

De vijfde editie vindt plaats op zondag 12 december 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer