Inschrijven

Helaas hebben we moeten besluiten alle evenementen van de KLM Urban Trail Series voor 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2021.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

De inschrijfkosten inclusief ontbijt zijn € 25,75. Er wordt één tarief gehanteerd voor zowel hardlopen als wandelen en zowel 5 km als 10 km. 

GROEPSINSCHRIJVING

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en je krijgt achteraf een factuur van de betaling. Ook hier wordt één tarief gehanteerd van € 25,75 per deelnemer.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

T-SHIRT

Voor de vierde KLM Urban Trail Eindhoven is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Bekijk hier de maattabel.

5 KM of 10 KM

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Bij je inschrijving vragen we om aan te geven of je van plan bent om de 5 km of de 10 km te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je in het moment besluiten om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je gaat lopen. De start en de finish van beide routes is op dezelfde plek.

WANDELEN OF HARDLOPEN

Wandelaars lopen op hetzelfde parcours (5 km of 10 km) en door dezelfde gebouwen, steegjes en trappen als de hardlopers. Als wandelaar krijg je een extra startnummer (voor op de rug), zodat je extra goed zichtbaar bent voor de passerende hardlopers. Ook voor wandelaars wordt er één tarief gehanteerd, ongeacht welke afstand je gaat lopen. Alle wandelaars worden ingedeeld in startwave 1 en 2. De start en de finish van wandelaars en hardlopers is op dezelfde plek.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer (bij inschrijving voor 20 november)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km

Extra opties

  • Een KLM Urban Trail Eindhoven hardloopshirt voor € 20,00.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,00 ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken. Alle wandelaars worden ingedeeld in startwave 1 en 2. Wij communiceren de indeling ongeveer een week voor het evenement per mail. 

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.