Inschrijven

KLM Urban Trail Eindhoven

De KLM Urban Trail Eindhoven is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. De 5e editie vindt plaats op zondag 11 december 2022.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Eindhoven niet anders.

STARTBEWIJZEN UITVERKOCHT

Alle startbewijzen voor de KLM Urban Trail Eindhoven 2022 zijn uitverkocht.

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Tijdens het lopen kom je een splitsing tegen en hier kun je bepalen of je de 5 km of 10 km loopt. 

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor zondag 27 november)
  • Medaille
  • Een tasje met drinks & bites
  • Gratis tassenafgifte

Extra te bestellen

  • Een KLM Urban Trail Eindhoven hardloopshirt voor € 20,-.

T-SHIRT

Voor de KLM Urban Trail Eindhoven is er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen tijdens het inschrijven. Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen door in te loggen op jouw account.