Nog 500 startnummers voor Tweede Eindhoven Urban Trail

images

De tweede editie van de Eindhoven Urban Trail, waarbij door diverse gebouwen en locaties in Eindhoven wordt gelopen, is bijna uitverkocht.Drie weken na het openen van de inschrijving zijn er nog slechts 500 startnummers verkrijgbaar. Wie op zondag 10 december de Eindhovense binnenstad op een andere manier wil verkennen, wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven.

Opnieuw weet de Eindhoven Urban Trail veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 10 km door de Eindhovense binnenstad. Ondertussen zijn al drie locaties bekendgemaakt. Naast wielercafé Velosoof en hardloopwinkel Run2Day zullen de lopers ook het salsacafé Santiago de Cuba aandoen, waar de lopers het mooie en cultuurrijke en koloniale verleden van Cuba kunnen ontdekken. De andere spectaculaire highlights blijven nog even geheim en worden stap voor stap onthuld.

LIMIET
Vorig jaar was de eerste editie van de Eindhoven Urban Trail uitverkocht. Toen waren er 1.750 lopers van de partij, dit jaar is er plaats voor 2.500 deelnemers. Vanwege de grote belangstelling wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan op www.eindhovenurbantrail.nl.