Inschrijving Eindhoven Urban Trail geopend

images

Een Urban Trail is een echte belevenisloop. Het gaat daarbij niet om de tijd, maar om de unieke loopervaring en beleving van de stad. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop dóór gebouwen, theaters, steegjes ect. Deze derde editie beloofd weer een waanzinnige editie te worden. “We zijn op dit moment druk bezig om een nieuw, stedelijk en avontuurlijk parcours door Eindhovense binnenstad uit te zetten. We kunnen alvast verklappen dat er ook dit jaar weer verrassende locaties tussen zitten met daarbij ook een nieuwe start,- en finishlocatie.” Aldus Dariush Cyrroes, organisator van de Eindhoven Urban Trail. De komende weken worden alle locaties stapsgewijs bekendgemaakt.


“Een Urban Trail is er om op een plezierige manier deze prachtige stad te ontdekken. We willen een grote groep mensen aanspreken. Daarom is het bij de Eindhoven Urban Trail mogelijk om voor de 10 km of voor de 5 km in te schrijven.” Geeft Cyrroes aan. Ook kan de route wandelend afgelegd worden. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Het is voor de deelnemers zelfs mogelijk ter plekke te beslissen om 5 of liever 10 kilometer af te leggen. Na afloop kunnen alle deelnemers wederom genieten van een welverdiend ontbijt.


Inschrijven
De inschrijving voor de derde Eindhoven Urban Trail is vandaag geopend. Vorig jaar was het evenement met 2.800 deelnemers uitverkocht. Ook dit jaar geldt er een maximum van 3.000 deelnemers. Vanwege de grote interesse wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.
Klik hier om je in te schrijven.