Inschrijving vierde KLM Urban Trail Eindhoven geopend!

images

Op zondag 8 december krijgen sportievelingen opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Eindhoven te verkennen. Tijdens de vierde KLM Urban Trail Eindhoven krijgen de deelnemers veel moois te zien onderweg op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km door de Eindhovense binnenstad. Inschrijven voor dit unieke evenement kan vanaf vandaag.

Start en finish liggen deze editie op het Lichtplein in het centrum van Eindhoven, direct naast Bibliotheek Eindhoven. De verschillende locaties en de routes van ongeveer 5km en 10km zullen de komende weken stap voor stap bekend worden gemaakt. We kunnen al wel verklappen dat je voornamelijk door het centrum van Eindhoven loopt en dat er volop aandacht is voor leuke, gezellige en verrassende sfeerpunten. Laat je verrassen door de energie van Eindhoven en loop mee! Er geldt een maximum aantal van 3.000 deelnemers, dus zorg dat je er op tijd bij bent. 

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. 
 
KLM supporter van running
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer