Alle 17 locaties bekend van KLM Urban Trail Eindhoven

images

Nog iets meer dan een week te gaan en dan staat het centrum van Eindhoven in het teken van de vierde editie van de KLM Urban Trail Eindhoven. Bij de KLM Urban Trail Eindhoven is niet de eindtijd belangrijk, maar de unieke loopervaring. Deelnemers lopen door verschillende gebouwen, steegjes en locaties waar je anders niet zo snel komt.

Op zondag 8 december kunnen deelnemers kiezen uit een route van ongeveer 5 of 10 km. De start vindt plaats tussen 9:30 en 11:00 uur op het Lichtplein, direct naast Bibliotheek Eindhoven. Na een unieke belevenis van sportiviteit, cultuur en entertainment finishen de deelnemers weer op het Lichtplein waar zij de welverdiende KLM Urban Trail Eindhoven-medaille ontvangen en hen een heerlijk ontbijtje wordt aangeboden door Picnic.

KLM supporter van running
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Inschrijven
Wil je op 8 december ook de unieke sfeer ervaren van de KLM Urban Trail Eindhoven, schrijf dan in via www.eindhovenurbantrail.nl. Wees er snel bij want de eerste twee startwaves zijn al vol.