Vijfde editie KLM Urban Trail Eindhoven op 12 december

images

Op zondag 12 december 2021 gaat de KLM Urban Trail Eindhoven weer van start. De vijfde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Eindhoven leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

De KLM Urban Trail Eindhoven biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Eindhovense binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo is de start en finish op het terrein van de TU Eindhoven en lopen we door het Piazza Center. Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken”, aldus organisator Sigrid van der Toorn.

Hoopvol gestemd
De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd: ''Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen'', zegt Van der Toorn. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico's te vermijden.'' Mocht de KLM Urban Trail Eindhoven onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 12 december 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Eindhoven. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie bij de TU Eindhoven. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Kalender 2021
De KLM Urban Trail Series wordt in 2021 georganiseerd in Utrecht, Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Haarlem, Arnhem en Eindhoven. In 2022 organiseren we weer een volledige serie met 12 runs. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series.

Inschrijven
Inschrijven kan hier.

Goed nieuws

De vijfde editie van de KLM Urban Trail Eindhoven gaat door.

Lees meer