Koude maar gezellige afsluiter van KLM Urban Trail Series 2022

images

Op zondag 11 december vond de laatste KLM Urban Trail van 2022 plaats in Eindhoven. In de lichtstad liepen ruim 2.500 deelnemers een route van 6 of 10 km met onderweg vijftien bijzondere highlights. Ondanks dat de temperatuur onder het vriespunt lag hielden de deelnemers de sfeer en het tempo er goed in en kan er teruggekeken worden op een zeer geslaagde vijfde editie van de KLM Urban Trail Eindhoven.

De start en finish  vonden dit jaar plaats bij de Technische Universiteit Eindhoven. In het warme auditorium konden de deelnemers hun startnummers ophalen voordat ze de kou zouden trotseren. De eerste locatie was een bijzondere. In CKE, een locatie die iedereen de kans biedt om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven, vond een tentoonstelling plaats over de geschiedenis van de Urban Trails. Na deze bijzondere locatie liepen de deelnemers van de tien kilometer door richting Strijp-S waar de locaties Loetje, SX, Commit 040 en Speeltuinvereniging Philipsdorp bezocht werden. De vijf en tien kilometer kwamen na een bezoek aan Inntel Hotel Art, Mediamarkt en Piazza Center weer bij elkaar om de route te vervolgen door het gezellige centrum.

In de binnenstad openden LAB-1 en Stadsbrouwerij & Café 100 Watt hun deuren voor de deelnemers. Beide locaties maakten er een leuk feestje van waardoor de deelnemers een echte Brabantse gezellige sfeer konden proeven. In Wielercafé Cyklist werden zowel de kopgroep als de achterlopers hard werden aangemoedigd, en nog geen honderd meter verder konden de deelnemers met bewondering kijken naar de archeologische en historische voorwerpen in het Erfgoedhuis.

De route kwam bijna tot zijn einde, maar niet voordat BoulesBitesBar werd bezocht. In het gezellige café waar ook een potje jeu de boules gespeeld kan worden, stond veel support klaar om de deelnemers aan te moedigen richting de finish.

Naast alle deelnemende locaties, zijn wij als organisatie ook alle vrijwilligers en enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Jullie maakten de KLM Urban Trail Eindhoven 2022 tot een waar hardloopfeestje!

Kalender 2023
De organisatie hoopt alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien bij de zesde editie. Naast een KLM Urban Trail in Eindhoven worden er in 2023 nog 11 KLM Urban Trails georganiseerd in de mooiste en leukste steden van Nederland. De kalender voor 2023 wordt binnenkort bekendgemaakt op klmurbantrailseries.nl

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

📷 De foto's van de KLM Urban Trail Eindhoven 2022 vind je in het Facebook fotoalbum

De inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Eindhoven vindt plaats op zondag 17 december en je kunt nu inschrijven!

Lees meer