Parcours en locaties

Voor de KLM Urban Trail Eindhoven op zondag 17 december 2023 wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5 - 6 km of een lange route van ongeveer 10 - 12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden.

Stap voor stap maken we alle locaties bekend. Kom regelmatig terug op deze pagina om te zien welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Benieuwd welke bezienswaardigheden vorig jaar in het parcours zaten? Bekijk ze hier.

PARCOURSKAART

De start- en finishlocatie is bij de Technische Universiteit Eindhoven op het Koeveld. De parcourskaart wordt later bekend gemaakt.

INNTEL HOTELS ART EINDHOVEN

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Actie: alle deelnemers van de KLM Urban Trail Eindhoven ontvangen bij inschrijving 15% korting bij Inntel Hotels Art Eindhoven. Kom je van ver en wil je er een mooi weekend van maken? Dan kan je prima van deze korting gebruik maken! 🏨

 

LOETJE

Zeg je Loetje, dan zeg je de lekkerste biefstuk. Geserveerd in échte Loetje jus, met frites en witbrood. In het monumentale pand van de voormalig Philips Bedrijfsschool ontvangt Loetje je met een warme gastvrijheid. De smakelijke gerechten (ook lekkere vis en vegetarische opties!) worden in royale porties en op een no-nonsense wijze geserveerd.

Dat maakt Loetje een plek waar iedereen makkelijk binnenstapt, of je nu uitgebreid met je familie komt dineren, langskomt voor een snelle zakenlunch of je de week afsluit tijdens een gezellige borrel. Ook op zomerse dagen is het bezoeken van Loetje Eindhoven de moeite waard, dankzij het ruime terras aan de voor- en achterzijde.

De inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Eindhoven vindt plaats op zondag 17 december en je kunt nu inschrijven!

Lees meer