Vorige edities

2022

KLM Urban Trail Eindhoven 2022

Op zondag 11 december vond de laatste KLM Urban Trail van 2022 plaats in Eindhoven. In de lichtstad liepen ruim 2.500 deelnemers een route van 6 of 10 km met onderweg vijftien bijzondere highlights. Ondanks dat de temperatuur onder het vriespunt lag hielden de deelnemers de sfeer en het tempo er goed in en kan er teruggekeken worden op een zeer geslaagde vijfde editie van de KLM Urban Trail Eindhoven.

Foto Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Eindhoven 2019

Op zondag 8 december stonden er 2.100 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Eindhoven. Voor het vierde jaar op rij was het evenement in trek bij de hardlopers die een mix van bekende en onbekende locaties kregen voorgeschoteld. Een aantal highlights van de vierde editie waren de Down Town Gourmet Market, Centrum voor Kunsten en RØNNØR. Samen met nog 14 andere locaties was het een groot succes.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Eindhoven Urban Trail

Herfstachtige derde editie

Vanaf het Strijp-TQ gebouw klonk om 09.30 uur het startschot en vertrokken de eerste deelnemers op avontuur. Deelnemers liepen onder andere door het meest iconische gebouw van Eindhoven, het Evoluon. En alsof hardlopen nog niet genoeg beweging was, konden zij voor extra inspanning op het parcours terecht bij The Bootcamp Club Eindhoven, Rolhockey Club de Lichtstad, Monk Bouldergym, Freerunhal Commit 040, Area 51 BMX & Skatepark en EindhovenGym.

Foto's Aftermovie
2017

Eindhoven Urban Trail

Uitverkochte Eindhoven Urban Trail verwelkomt 2.500 deelnemers

2.500 sportievelingen trotseerden zondag 10 december vol enthousiasme en goed gehumeurd de kou om deel te nemen aan de tweede editie van de Eindhoven Urban Trail, een hardloopevenement waarbij je op een unieke manier kennis maakt de stad en ontdekt wat geen gids te zien geeft.

Foto's Magazine Aftermovie
2016

Eindhoven Urban Trail

Uitverkochte eerste Eindhoven Urban Trail een groot succes

1.750 deelnemers stonden zondag 11 december aan de start van de eerste Eindhoven Urban Trail. De loop-, stad- en cultuurfanaten konden hun hart helemaal ophalen op een parcours van elf kilometer door de stad waar ze maar liefst twintig bijzondere attracties voor hun kiezen kregen. De organisatie is zeer tevreden en kijkt terug op een succesvolle eerste editie. “De sfeer was echt geweldig en alle deelnemers kwamen ontzettend enthousiast over de finish. Uiteraard dankzij de locaties die allemaal op eigen wijze iets unieks hebben toegevoegd aan het evenement.”

Foto's Aftermovie Magazine
De inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Eindhoven vindt plaats op zondag 17 december en je kunt nu inschrijven!

Lees meer